Κατασκευή Ιστοσελίδων – Internet


Το Τεχνικό μας Γραφείο, έχοντας γνώστες του αντικειμένου των ιστοσελίδων παρέχει και την υπηρεσία της κατασκευής πλήρως οργανωμένης επαγγελματικής ιστοσελίδας, και προσφέρει μοναδικές και αξιόπιστες υπηρεσίες στον χώρο του Internet, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σε περίοδο κρίσης, χρειάζεστε αποτελεσματική διαφήμιση στο διαδίκτυο με το χαμηλότερο κόστος..

Δείγματα Στατικών Ιστοσελίδων

Δείγματα Online καταστημάτων

Αξιόπιστη κατασκευή ιστοσελίδων

Η ομάδα Soumpakas engineering έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι είναι αξιόπιστη στις κατασκευές και την προώθηση ιστοσελίδων. Οι σύγχρονες επιχειρήσεις απαιτούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη στον οποίο να μπορούν να βασιστούν, που να τους παρέχει τις καλύτερες λύσεις κατασκευής ιστοσελίδας, συμβουλές για την απόκτηση του μέγιστου δυνατού κέρδους μέσα από την επιτυχή προβολή τους στο Internet και άμεση υποστήριξη ιστοσελίδων για όποιες απαιτήσεις προκύψουν.

WordPress – Joomla (Δυναμικές Ιστοσελίδες)

Μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση, εγκατάσταση και παραμετροποίηση δυναμικής πλατφόρμας με τη βοήθεια ειδικών λογισμικών. Το εκάστοτε λογισμικό χρησιμοποιείται για τη δημοσίευση περιεχομένου στον παγκόσμιο ιστό (World Wide Web) και σε τοπικά δίκτυα – intranets. Είναι γραμμένο σε PHP και αποθηκεύει τα δεδομένα του στη βάση MySQL. Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι οι σελίδες που εμφανίζει είναι δυναμικές, δηλαδή δημιουργούνται την στιγμή που ζητούνται. Ενα σύστημα διακομιστή(server) όπως είναι ο Apache λαμβάνει τις αιτήσεις των χρηστών και τις εξυπηρετεί.

Προώθηση ιστοσελίδων – SEO

Το website σας αποδίδει; Επιλέξτε σωστά τον συνεργάτη σας για υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων. Ο όρος Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης ή SEO (από το αγγλικό search engine optimization), περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες-επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου στις μηχανές αναζήτησης και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων, δηλαδή αποτελεσμάτων χρηστών του Internet που ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης με τις λέξεις-κλειδιά (keywords) που αφορούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση στην κατασκευή & προώθηση της ιστοσελίδας σας…